Afdeling Arnhem e.o.

Groei & Bloei, Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde Website voor de landelijke informatie: www.groei.nl

Lidmaatschap

Aanmelding als lid, opzegging lidmaatschap (vóór 1 oktober) en adreswijziging kunt u sturen naar: Ledenadministratie Groei & Bloei, Postbus 485, 2700 AL Zoetermeer, of leden@groei.nl. De leden van Groei & Bloei krijgen 10 keer per jaar het tijdschrift Groei & Bloei. Een lidmaatschap betekent ook dat u automatisch lid bent van een afdeling bij u in de buurt.

Groei & Bloei Arnhem e.o. (Arnhem, Doorwerth, Heveadorp, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, en Wolfheze) is een van de 130 afdelingen van Groei & Bloei.

Als afdelingslid kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten:

- ledenavonden met interessante lezingen

- workshops en cursussen

- excursies in binnen- en buitenland

- plantenruilbeurzen

- open tuinendagen

Korting op activiteiten is uitsluitend voor leden van Groei & Bloei Arnhem e.o. met uitzondering van de ledenavonden. Deze zijn voor álle leden van Groei & Bloei kosteloos; niet-leden betalen € 5,00 p.p.

Wilt u bij alle activiteiten uw ledenpas meenemen?

Indien u op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten van onze afdeling, meldt u zich dan aan voor onze maandelijkse digitale Nieuwsbrief door uw e-mailadres te sturen naar elvdakker(at)gmail.com

Kijk voor (actuele) informatie ook op onze website www.arnhem.groei.nl