Welkom bij Groei & Bloei

Uitgelicht

Het kon bijna niet anders: de lockdown is verlengd. Het thuisblijven, de digitale afspraken, geen museum-, concert- of theaterbezoek en helaas dus ook geen bijeenkomsten van Groei&Bloei.

Dat betekent dat onze Nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar niet doorgaat.
Geen inspirerende lezing om het nieuwe jaar mee te beginnen, geen glaasje met daarbij een bitterbal, geen attentie na afloop en vooral ook geen gezelligheid die zo typerend is voor deze bijeenkomst.

Zoals het er nu uitziet, zijn het de laatste loodjes …laten we nog even vol houden en vooral proberen gezond te blijven; er komen betere tijden aan.

Naast de nieuwjaarsbijeenkomst gaat ook de workshop Demonstratie/instructie ‘Onderhoud van (klein) tuingereedschap’ die  op 6 februari gehouden zou worden niet door. Deze zal worden verplaatst naar een latere datum. Wij berichten u daar t.z.t. over.

De andere activiteiten die in de programmaflyer worden genoemd, gaan vooralsnog wél door.
Mocht dat veranderen, dan laten wij u dat weten via onze website en nieuwsbrief.

Welkom bij Groei&Bloei Arnhem e.o.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals lezingen,
workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de acitviteiten voor de komende periode
en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze leden.
Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie,
meld u dan aan via de button rechtsonder op deze pagina.

Word ook lid van Groei&Bloei!

Uw lidmaatschap van de Afdeling Arnhem e.o. geeft u vele voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursies

> korting op onze workshops

Tuinlog

Harry Hakvoort

de balans opmaken na de vorst

Harry Hakvoort

Innovatieve kweker gezocht

Er zijn geen agenda items gevonden