Welkom bij Groei & Bloei

Uitgelicht

Wij hopen dat u ondanks alle beperkende maatregelen fijne feestdagen heeft gehad en 2021 voor u goed begonnen is. Wij kijken nu uit naar het moment waarop wij, nadat wij allemaal zijn ingeënt, weer probleemloos bij elkaar kunnen komen en samen kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit. Tot zolang moeten we voorzichtig zijn en ons geduldig aan de maatregelen houden. Het is niet anders….

Inmiddels is naar alle leden een flyer gestuurd met het programma voor de komende maanden. Bij het samenstellen hiervan waren de huidige strengere coronamaatregelen nog niet van kracht en we hopen dan ook dat de verschillende geplande activiteiten toch door kunnen gaan.

Te beginnen met de Nieuwjaarsbijeenkomst. Aangezien de huidige maatregelen tot 19 januari a.s. lopen, weten wij eerst dan of wij 23 januari bij elkaar kunnen komen. Wij hopen van ganser harte dat dat het geval zal zijn.

Welkom bij Groei&Bloei Arnhem e.o.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals lezingen,
workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de acitviteiten voor de komende periode
en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze leden.
Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie,
meld u dan aan via de button rechtsonder op deze pagina.

Word ook lid van Groei&Bloei!

Uw lidmaatschap van de Afdeling Arnhem e.o. geeft u vele voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursies

> korting op onze workshops

Tuinlog

Anneke Duyvesteijn

Wonder der Natuur / Blik op de Tuin, week 1/2021

Anneke Duyvesteijn

Mijn Winter Darling - Blik op de Tuin no. 988,...

Er zijn geen agenda items gevonden