Donderdagavond 11 juli 2019: Avondexcursie naar Tuin aan ’t Leusveld te Brummen

De Tuin aan ’t Leusveld ligt in het mooie buitengebied van Brummen, een coulisselandschap met afwisseling van weiden, bosschages, zandpaden en eeuwenoude eiken. De tuin wordt omringd door gebieden van natuurmonumenten.

In de tuin vind je gemengde borders en borders op kleur. De tuin bevat twee verschillende vijvers: een met waterlelies en een zwemvijver. Voor de grote eenjarigenborders worden de planten allemaal in de eigen kas gezaaid en opgekweekt.

Op het terrein staan bijenkasten van imker Bob Kliest. Honing is te koop tijdens tuinbezoek. Tijdens het bezoek krijgen we koffie/thee en iets lekkers.

Dit is een excursie met eigen vervoer.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem om 18.45 uur
Reiskosten:  € 17,50 gedeeld door het aantal inzittenden

Entree: leden € 5,00 p.p. / n
iet-leden  € 10,00 p.p.

Opgave voor excursies:

-Bij voorkeur per mail aan kalnes(at)planet.nl

-Eventueel per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner / huisgenoot of introducé(e) mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen, en hoeveel personen u mee kunt nemen.

N.B. Als u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dat dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

-Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

Betaling

Contant: U kunt vóór vertrek bij het verzamelpunt aan de penningmeester (graag gepast) betalen.

Per bank: Met ingang van 1 januari 2019 vervalt het banknummer van de Excursiecommissie.

Uw bankbetalingen voor de excursies dienen na 1 januari 2019 te worden gestort op

Rekeningnummer NL66 INGB 0001 0198 54 ten name van KMTP afd. Arnhem e.o. onder vermelding van uw naam, lidnummer en datum excursie

Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’
Bericht uit Singapore