18 mei 2019 - Excursie naar Kwekerij Dicky Schipper (eenjarigen) te Maurik

Dicky Schipper heeft een kwekerij met een enorme sortering aan bijzondere eenjarigen en dahlia’s in Maurik (Betuwe).

Dicky houdt een korte inleiding over kwekerij en tuin, waarna het kijken, vergelijken en misschien kopen wordt. Kijk op de website voor meer informatie: www.kwekerijschipper.nl

Bij het bezoek aan de kwekerij en de tuin krijgen we koffie/thee en iets lekkers.

Dit is een excursie met eigen vervoer.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem om 9.30 uur
Reiskosten: € 27,50 gedeeld door het aantal inzittenden
Entree:  leden € 1,00 p.p. / niet-leden  € 6,00 p.p.

N.B. In verband met de lengte van het programma wordt geadviseerd zelf een lunchpakket mee te nemen.

Opgave voor excursies:

-Bij voorkeur per mail aan kalnes(at)planet.nl

-Eventueel per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner / huisgenoot of introducé(e) mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen, en hoeveel personen u mee kunt nemen.

N.B. Als u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dat dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

-Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

Betaling

Contant: U kunt vóór vertrek bij het verzamelpunt aan de penningmeester (graag gepast) betalen.

Per bank: Met ingang van 1 januari 2019 vervalt het banknummer van de Excursiecommissie.

Uw bankbetalingen voor de excursies dienen na 1 januari 2019 te worden gestort op

Rekeningnummer NL66 INGB 0001 0198 54 ten name van KMTP afd. Arnhem e.o. onder vermelding van uw naam, lidnummer en datum excursie

Historische grond
oproepje