Donderdag 16 mei 2019: Dagexcursie naar GARDENISTA

Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista! Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het landgoed Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is hét leukste tuinevenement van Nederland. Een tuinbeurs en tuinfestival boordevol inspiratie & tuinideeën! O.a. workshops en tips en advies van experts.

Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie.

Het is een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

U kunt het programma van Gardenista bekijken op de website: www.gardenista.nl en ook via de Facebookpagina, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Dit is een excursie met eigen vervoer.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem om 10.00 uur
Reiskosten: € 30,00 gedeeld door het aantal inzittenden
Entree:  leden € 7,50 p.p.; wij regelen voor u de toegangskaarten, bij voldoende deelname is er een groepskorting. Niet-leden  € 12,50 p.p

Opgave voor excursies:

-Bij voorkeur per mail aan kalnes(at)planet.nl

-Eventueel per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner / huisgenoot of introducé(e) mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen, en hoeveel personen u mee kunt nemen.

N.B. Als u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dat dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

-Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

Betaling

Contant: U kunt vóór vertrek bij het verzamelpunt aan de penningmeester (graag gepast) betalen.

Per bank: Met ingang van 1 januari 2019 vervalt het banknummer van de Excursiecommissie.

Uw bankbetalingen voor de excursies dienen na 1 januari 2019 te worden gestort op

Rekeningnummer NL66 INGB 0001 0198 54 ten name van KMTP afd. Arnhem e.o. onder vermelding van uw naam, lidnummer en datum excursie

Historische grond
oproepje