Zaterdagochtend 28 september 2019: Workshop ‘Herfstschikking’

o.l.v. Anke Pols van Kwekerij De Boschhoeve

Tijdens deze workshop maakt u een kleurig herfststuk. Voor de versiering kunt u bessen, clematispluizen, toefjes hortensia, malusappeltjes en vruchten in allerlei maten en kleuren gebruiken. Het resultaat neemt u mee naar huis en u hebt er lang plezier van.

Anke begint met een korte uitleg. Daarna gaat u zelf aan de slag. Het geheel neemt 1,5 tot 2 uur in beslag. Tussendoor geniet u van koffie of thee en een heerlijk stukje taart.

De workshop eindigt rond 12.00 uur. Daarna kunt u nog rustig rondkijken op de kwekerij en in de tuinen, die deze dag voor het laatst dit seizoen geopend zullen zijn.

Voor het vervoer van het werkstuk is het handig een doos of kistje mee te nemen.

Datum: zaterdagochtend 28 september

Tijd: 10.00 – 12.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur

Locatie: Kwekerij De Boschhoeve, Boshoeve 3, Wolfheze

Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 15,00, niet-leden € 30,00

Betalen pas ná bevestiging van plaatsing aan:

KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 00010198 54

o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

N.B. Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen!

Opgave workshops:

• Per mail: zie instructies op linker tekstgedeelte

• Opgave en annulering zijn altijd mogelijk tot 3 dagen voor aanvang van de workshop. Bij annulering wordt uw geld teruggestort.

Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’
Bericht uit Singapore