Vrijdagmiddag 26 april 2019: Workshop ‘Snoeien’

o.l.v. Tinka Chabot van S-kwadraat I snoeien & schrijven

Tijdens de Nieuwjaar-lezing van 20 januari 2018 heeft u kunnen snuffelen aan enkele snoeigeheimen. Wellicht wilt u hier meer over weten. Dat kan, want tijdens deze workshop zal u meer leren over de juiste manier van snoeien. Uw planten zullen beter tot hun recht komen, bloeien én vruchten dragen (ja dat kan).

Tinka is een vakbekwaam hovenier met een jarenlange ervaring in het op een meer natuurlijke wijze snoeien, wat ook nog eens goed is voor de biodiversiteit. Een heggenschaar komt daarbij niet meer aan te pas.

Snoeien is niet moeilijk en Tinka kan u uitleggen dat u heus niet alle namen van bomen en struiken hoeft te kennen om te weten hoe en wanneer u moet snoeien.

U begint met een stukje theorie, waarin nuttige termen aan bod komen en met voorbeeldtakken wordt gedemonstreerd wat de effecten van snoeien kunnen zijn. Daarna gaat u de tuin in om het geleerde in de praktijk te brengen. Tinka helpt u hierbij door het geven van nadere uitleg.

Aan het einde krijgt u de algemene snoeiregels gemaild of uitgereikt. Daarnaast mag u Tinka altijd bellen of e-mailen als u er even niet meer uitkomt.

Datum: vrijdagmiddag 26 april

Tijd: 13.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 12.45 uur

Locatie: Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, Arnhem

Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 10,00, niet-leden € 25,00

Betalen pas ná bevestiging van plaatsing aan:

KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 00010198 54

o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Opgave workshops:

• Per mail: diny.broer(at)icloud.com  o.v.v. naam, lidnummer en telefoon

• Onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL66 INGB 0001019854 t.n.v. KMPT Afd. Arnhem e.o. o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop.
Zodra het verschuldigde bedrag op deze rekening staat bent u ingeschreven.

• Opgave en annulering zijn altijd mogelijk tot 3 dagen voor aanvang van de workshop. Bij annulering wordt uw geld teruggestort.

• Ongeveer een week van tevoren ontvangt u per mail altijd een herinnering en (eventueel) aanvullende informatie.

• Mocht u deze herinnering niet ontvangen hebben wilt u dan een mail sturen naar diny.broer@icloud.com.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915