20 juni 2018 : Pop-up avondexcursie Ars Longa te Drempt

U KUNT ZICH TOT UITERLIJK ZONDAGAVOND 17 JUNI - 18:00 UUR AANMELDEN!

De Ars Longatuin is een parkachtige tuin met veel doorkijkjes, aangelegd in 1998.  Er zijn diverse kleurrijke borders, een vijver, een bamboetuin en sfeerterrassen. U wandelt langs prachtige planten en bomen.

Ook zijn er beelden, objecten en  bijzondere bankjes om af en toe even te zitten . Bij slecht weer kun je in de Oranjerie zitten met een kopje thee of koffie (al dan niet met iets lekkers erbij). Achter de tuin ligt een weiland, dat begraasd wordt en een kikkerpoel (de struintuin).

Behalve de bezichtiging van de tuin kunt u in de showroom bijzondere houten meubels bekijken en in de winkel Afrikaans en Aziatisch aandoende kunstvoorwerpen bewonderen.

Verzamelen: 18:30 uur - Shell station, Bakenbergseweg Arnhem

Kosten: Reiskosten € 14,00 per auto, gedeeld door aantal inzittenden

Entree: leden € 3,00, niet-leden € 8,00

Opgave voor excursies:

- Per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

- Bij voorkeur per mail naar:  kalnes@planet.nl

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner/huisgenoot of introducé mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen en hoeveel personen u kunt meenemen.

N.B. Wanneer u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dit dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

- Overboeking van het verschuldigde bedrag voor entree op rekeningnummer :

NL36 INGB 0004 4691 32  t.n.v. Excursie Comm. Arnhem e.o.

met vermelding van de naam van de excursie. U kunt ook vòòr vertrek, bij voorkeur gepast, contant betalen bij het verzamelpunt aan onze penningmeester.

De reiskosten rekent u separaat af met de bestuurder van de auto.

- Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

- Dringende oproep aan ieder die met een excursie mee wil gaan: geef dat op tijd aan want wij moeten vooral bij de particuliere tuinen ruim van te voren aangeven of en met hoeveel mensen we willen komen!

Het lot van de mot…
Een groene aanbeveling - Blik op de tuin no. 853