Voorjaar 2019: Pop-up Excursie ‘Bollen Kijken’

Dit voorjaar zal onze eerste excursie er eentje zijn om bloembollen in volle bloei te kunnen zien. Omdat de weersomstandigheden de laatste jaren zo enorm verschillend waren, kunnen wij deze excursie nog niet vastleggen qua datum! Hoogstwaarschijnlijk wordt het ergens eind april, normaliter de tulpenbloeitijd.

Ook de locatie is nog een verrassing. Houd dus uw mailbox in de gaten. Nadere berichtgeving over deze eerste excursie van 2019 komt in uw mailbox terecht via onze nieuwsbrief, mits uw e-mailadres bij ons bekend is! Uiteraard houden wij u ook via de website op de hoogte.

Dit is een excursie met eigen vervoer.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem – tijdstip nog niet bekend
Reiskosten: deze zijn nog niet bekend
Entree:  leden/niet-leden: dit wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief/website

Opgave voor excursies:

-Bij voorkeur per mail aan kalnes(at)planet.nl

-Eventueel per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner / huisgenoot of introducé(e) mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen, en hoeveel personen u mee kunt nemen.

N.B. Als u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dat dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

-Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

Betaling

Contant: U kunt vóór vertrek bij het verzamelpunt aan de penningmeester (graag gepast) betalen.

Per bank: Met ingang van 1 januari 2019 vervalt het banknummer van de Excursiecommissie.

Uw bankbetalingen voor de excursies dienen na 1 januari 2019 te worden gestort op

Rekeningnummer NL66 INGB 0001 0198 54 ten name van KMTP afd. Arnhem e.o. onder vermelding van uw naam, lidnummer en datum excursie

Historische grond
oproepje