Activiteiten & Actueel

Februari 2018 : Pop-up excursie Helleborusdagen / De Hessenhof

Toch nog eerder dan verwacht organiseert Kwekerij de Hessenhof de Helleborusdagen. Hoewel we aankondigden in ons jaarprogramma dat ze zich bij de Hessenhof niet laten opjagen, heeft het zachte weer toch meer invloed op de bloei van de Helleborussen. Graag nodigen wij u uit met ons mee te gaan op excursie naar de kwekerij op zaterdag 10 februari a.s. 

Er zal genoeg te koop zijn, allerlei kleuren van wit geel, roze, rood tot blauw zwart, gespikkeld, anemoonbloemig, dubbel; U zegt het maar!

De kwekerij heeft de laatste jaren bepaalde aantastingen, die overal met chemische bestrijdingsmiddelen onderdrukt worden, op een natuurlijke, biologische manier willen beteugelen door gezonde planten te kruisen met materiaal uit het wild. De Hessenhof is er bijzonder trots op dat zij als eerste gecertificeerde biologisch gekweekte Helleborus aan kunnen bieden.


Dit is een excursie met eigen vervoer.

Verzamelen: 10:15 uur - Shell station, Bakenbergseweg Arnhem

Kosten: Reiskosten €  12,50 per auto, gedeeld door aantal inzittenden

Entree: Gratis     

Aansluitend willen wij voor degenen die daar belangstelling voor hebben langs gaan bij Het Sneeuwklokjesfeest op de Boschhoeve. Entree: € 4,00 p.p.

Wilt u zich uiterlijk 8 februari a.s. voor 18:00 uur opgeven?

 

 

 

meer

Opgave voor excursies:

- Per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

- Bij voorkeur per mail naar:  kalnes@planet.nl

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner/huisgenoot of introducé mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen en hoeveel personen u kunt meenemen. 

N.B. Wanneer u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dit dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

- Overboeking van het verschuldigde bedrag voor entree op rekeningnummer :

NL36 INGB 0004 4691 32  t.n.v. Excursie Comm. Arnhem e.o. 

met vermelding van de naam van de excursie. U kunt ook vòòr vertrek, bij voorkeur gepast, contant betalen bij het verzamelpunt aan onze penningmeester. 

De reiskosten rekent u separaat af met de bestuurder van de auto.

- Deelname gaat in volgorde van aanmelding.

- Dringende oproep aan ieder die met een excursie mee wil gaan: geef dat op tijd aan want wij moeten vooral bij de particuliere tuinen ruim van te voren aangeven of en met hoeveel mensen we willen komen!

16
Feb
STORMSCHADE
16
Feb
test