Workshop 'Kerstversiering'

o.l.v. Annemarie van Velzen

In de verwarmde kas van Kweekland gaan we onder deskundige begeleiding aan grote tafels een kerstversiering maken.

U hoeft zelf niets mee te nemen, Annemarie zorgt voor gereedschap en ruim voldoende groene en professionele materialen. Zoals gebruikelijk zal er ook weer een extraatje zijn.

Er is koffie en thee met een winterse lekkernij en later op de avond een glaasje Glühwein.

Als het mogelijk is graag uw eigen snoeischaar meenemen.

Datum: donderdagavond 13 december

Tijd: 19.30 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, Arnhem

Opgeven: diny.broer(at)icloud.com o.v.v. uw naam,
lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei&Bloei Arnhem e.o. € 10.00, niet-leden € 25,00.

Betalen: pas ná bevestiging van plaatsing aan:
KMTP afd. Arnhem e.o.
NL66 INGB 00010198 54
o.v.v. uw naam, lidnummer en datum
workshop

Opgave workshops:

• Per mail: diny.broer(at)icloud.com  o.v.v. naam, lidnummer en telefoon

• Onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL66 INGB 0001019854 t.n.v. KMPT Afd. Arnhem e.o. o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop.
Zodra het verschuldigde bedrag op deze rekening staat bent u ingeschreven.

• Opgave en annulering zijn altijd mogelijk tot 3 dagen voor aanvang van de workshop. Bij annulering wordt uw geld teruggestort.

• Ongeveer een week van tevoren ontvangt u per mail altijd een herinnering en (eventueel) aanvullende informatie.

• Mocht u deze herinnering niet ontvangen hebben wilt u dan een mail sturen naar diny.broer@icloud.com.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879