Workshop 'Zomerbloemen'

o.l.v. Annemarie van Velzen

In de bloemenpluktuin op stadstuin Kweekland staan dahlia’s, eenjarigen en een gevarieerd aantal vaste planten. Het zaaien begint in mei. Sommige eenjarigen mogen zichzelf uitzaaien en andere worden voorgezaaid in de kas. Zo wordt op Kweekland geprobeerd het plukseizoen steeds langer te maken.

Tijdens deze workshop vertelt Annemarie eerst hoe de pluktuin is ingericht. Daarna plukt u bloemen naar keuze waarvan u een boeket maakt. Er worden verschillende bindtechnieken gedemonstreerd zoals ‘korenschoof’ en ‘vrije stijl’.

Als het mogelijk is graag uw eigen snoeischaar meenemen.

Datum: woensdagavond 22 augustus

Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, Arnhem

Opgeven: diny.broer(at)icloud.com
o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei&Bloei Arnhem e.o. € 7,50, niet-leden € 20,00

Betalen: pas ná bevestiging van plaatsing aan:
KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 0001019854
 o.v.v. uw naam,
lidnummer en datum
workshop

Opgave workshops:

• Per mail: diny.broer(at)icloud.com  o.v.v. naam, lidnummer en telefoon

• Onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL66 INGB 0001019854 t.n.v. KMPT Afd. Arnhem e.o. o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop.
Zodra het verschuldigde bedrag op deze rekening staat bent u ingeschreven.

• Opgave en annulering zijn altijd mogelijk tot 3 dagen voor aanvang van de workshop. Bij annulering wordt uw geld teruggestort.

• Ongeveer een week van tevoren ontvangt u per mail altijd een herinnering en (eventueel) aanvullende informatie.

• Mocht u deze herinnering niet ontvangen hebben wilt u dan een mail sturen naar diny.broer@icloud.com.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867