Zaterdagochtend 14 september 2019: Workshop ‘Waterschaal voor vogels’

o.l.v. de workshopcommissie

Natuurlijk kunt u in de winkel een waterschaal voor vogels kopen. Maar u kunt er zelf ook een maken. Wij bieden u die mogelijkheid.

Met verschillende bladeren, wat potgrond en beton gaan we onder begeleiding aan de slag om een waterschaal te maken naar eigen wens. Jammer genoeg kunt u de schaal niet meteen meenemen. Maar na een korte droogperiode staat de schaal voor u klaar.

Datum: zaterdagochtend 14 september

Tijd: 10.30 – 12.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur

Locatie: Bakenbergseweg 178, Arnhem

Opgeven: diny.broer@icloud.com  o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 10,00, niet-leden € 15,00

Betalen pas ná bevestiging van plaatsing aan:

KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 00010198 54

o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Opgave workshops:

• Per mail: diny.broer(at)icloud.com  o.v.v. naam, lidnummer en telefoon

• Onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL66 INGB 0001019854 t.n.v. KMPT Afd. Arnhem e.o. o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop.
Zodra het verschuldigde bedrag op deze rekening staat bent u ingeschreven.

• Opgave en annulering zijn altijd mogelijk tot 3 dagen voor aanvang van de workshop. Bij annulering wordt uw geld teruggestort.

• Ongeveer een week van tevoren ontvangt u per mail altijd een herinnering en (eventueel) aanvullende informatie.

• Mocht u deze herinnering niet ontvangen hebben wilt u dan een mail sturen naar diny.broer@icloud.com.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915