Activiteiten & Actueel

20 januari 2018 : Nieuwjaarsbijeenkomst

 

Op zaterdag 20 januari 2018 houden we weer onze Nieuwjaarsbijeenkomst in Stadsvilla Sonsbeek

U bent welkom vanaf 14.00 uur voor een kopje koffie of thee. Het programma begint om 14.30 uur.

Na het welkomstwoord van de voorzitter Lydia Littel zal Tinka Chabot u laten 'Snuffelen aan de geheimen van het Snoeien'. Zij is vakbekwaam hovenier en heeft een jarenlange ervaring in het esthetisch snoeien van heesters en bomen.

Snoeien wordt vaak als een van de moeilijkste tuinwerkzaamheden ervaren. Dat is het niet, mits u weet waar u op moet letten. Dat wordt duidelijk gemaakt op een inspirerende en soms hilarische wijze. U leert anders te kijken en vooral te durven. Naast veiligheid en geschikte gereedschappen komen situaties aan bod die u in het dagelijks leven vaak tegenkomt.


U bent gewaarschuwd: na deze lezing zult u nooit meer onbevangen naar bomen en struiken kijken zonder meteen te denken: dat kan veel mooier! En daar gaat het om: uw tuin nog mooier maken dan hij nu is. En dat alleen door goed te snoeien.

Na afloop van deze lezing kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog wat napraten tot ongeveer 16.30 uur. (U ontvangt hiervoor 2 consumptiebonnen)
Bij vertrek staat er een leuke attentie voor u klaar.

Wij hopen velen van u op deze nieuwjaarsbijeenkomst te mogen begroeten.

Bestuur Groei & Bloei Arnhem e.o.

Datum:            zaterdag 20 januari 2018  
Tijd:                14.00 – 16.30 uur
Locatie:           Stadsvilla Sonsbeek Tellegenlaan 3 Arnhem (Park Sonsbeek)

Parkeren kunt u op de Apeldoornseweg voor de Sonsbeek Kiosk langs het hek van het Park Sonsbeek of bij Stellicher Advocaten en Hekkelman Notarissen. U vindt het kantoor op de Apeldoornseweg tegenover de Sonsbeek Kiosk, ingang Pontanuslaan.

U kunt zich voor de Stadsvilla laten afzetten. Even aanbellen bij de slagboom.

 

 

 

meer
12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
11
Nov
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin