1. FolderActiviteiten & Actueel

Welkom bij Groei & Bloei Arnhem e.o.

De Steile Tuin / Park Sonsbeek

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Zaterdag 10 februari a.s. - Pop-up excursie De Hessenhof

Toch nog eerder dan verwacht organiseert Kwekerij de Hessenhof de Helleborusdagen. Hoewel we aankondigden in ons jaarprogramma dat ze zich bij de Hessenhof niet laten opjagen, heeft het zachte weer toch meer invloed op de bloei van de Helleborussen. Graag nodigen wij u uit met ons mee te gaan op excursie naar de kwekerij op zaterdag 10 februari a.s.

Maandag 19 februari a.s. - Algemene Ledenvergadering

> Meer Opens external link in new windowinfo

Aansluitend vindt de lezing van Hans Kramer plaats: "Helleborus, Kerstroos of Lenteroos"

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, geef ons dan uw mailadres door via de pagina hier op de site.

KlikOpens external link in new window hier om uw mailadres op te geven.

Word ook LID van Groei & Bloei. Kies hier uw lidmaatschap.

Op de website van groei.nl vindt u alle informatie over de lopende aanbieding voor een nieuw lidmaatschap.

Afdeling Arnhem e.o. biedt u bovendien de volgende voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen inclusief koffie/thee

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursie

> korting op onze workshops

STORMSCHADE