foto's

Welkom bij Groei & Bloei Arnhem e.o.

De Steile Tuin / Park Sonsbeek

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Workshop 'Ontwerp uw eigen Tuin' - wijziging data

De nieuwe data voor deze workshop zijn bekend. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier

-------------------------------

Lezing maandag 19 november 2018 - Natuurlijk ingelijst, over het landschap in de schilderskunst

Voor meer info klikOpens external link in new window hier

Workshop 'Kerstversiering'- donderdag 13 december 2018

U kunt zich nog opgeven voor de workshop. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, geef ons dan uw mailadres door via de pagina hier op de site.

KlikOpens external link in new window hier om uw mailadres op te geven.

Word ook LID van Groei & Bloei. Kies hier uw lidmaatschap.

Op de website van groei.nl vindt u alle informatie over de lopende aanbieding voor een nieuw lidmaatschap.

Het is alweer bijna eind oktober, en dus is het tijd voor de Kerstactie.

In de periode van 1 november t/m 24 december krijgt een nieuwe lid die zich via onze afdeling aanmeldt:

·-  -     - het november/decembernummer van 2018

·        - een leuke vogelvoeder'druppel' (het voer blijft er droog in) ter waarde van € 27,99

·        - € 20 korting op het lidmaatschap van 2019, dus u betaalt slechts € 49,95 tot het einde van het jaar.

Afdeling Arnhem e.o. biedt u bovendien de volgende voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen inclusief koffie/thee

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursie

> korting op onze workshops

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876