foto's

Welkom bij Groei & Bloei Arnhem e.o.

De Steile Tuin / Park Sonsbeek

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Workshop 'Steile Tuin'

Na overleg met Rudi Gies is besloten om de datum van 7 april a.s. te laten VERVALLEN. Door de afgelopen koude periode staan er nog niet veel planten boven de grond.

De datum van 21 april blijft wel gehandhaafd. Heeft u zich opgegeven of wilt u dit nog doen? Via de website en de mail houden wij u op de hoogte.

U kunt zich opgeven tot woensdag 18 april a.s. - 18:00 uur.

Opens external link in new windowMeer info

Ruilbeurs - 14 april 2018

Opens external link in new windowMeer info

Workshop/Demonstratie - 'Water in de Tuin' - 26 mei 2018

Heeft u belangstelling? Opens external link in new windowMeer info

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, geef ons dan uw mailadres door via de pagina hier op de site.

KlikOpens external link in new window hier om uw mailadres op te geven.

Word ook LID van Groei & Bloei. Kies hier uw lidmaatschap.

Op de website van groei.nl vindt u alle informatie over de lopende aanbieding voor een nieuw lidmaatschap.

Afdeling Arnhem e.o. biedt u bovendien de volgende voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen inclusief koffie/thee

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursie

> korting op onze workshops

Blue bells   Harger en Pettemerpolder
VOORJAAR