Workshops Groei & Bloei Arnhem e.o. 2018

Ook dit jaar heeft de commissie weer een aantal workshops voor u georganiseerd en die hieronder beschreven staan.

Zoals u kunt zien ligt de ledenprijs bij deelname aanzienlijk lager dan de prijs voor een introducé. Dat doen we omdat we vinden dat het echt verschil moet maken als je lid bent van Groei&Bloei. Daarom vragen wij bij aanmelding ook om uw lidmaatschapsnummer.

Naast deze al vastgelegde workshops is het dankzij onze maandelijkse Nieuwsbrief mogelijk om ook op kortere termijn aan te haken bij bestaande activiteiten. Afgelopen jaar hebben we zo toch een kerstworkshop kunnen geven.

Mocht u een workshop weten die interessant zou kunnen zijn voor onze leden dan horen we dat graag van u.

In de linkerkolom onder Workshops staan de workshops voor de komende periode vermeld. Als u een workshop aanklikt krijgt u uitgebreide informatie.

Als in de linkerkolom geen workshops/cursussen zijn vermeld, kijk dan in de Agenda; u moet het plusje aanklikken voor de details, zoals de plaats, de tijd en de kosten.

Ook ervaren tuiniers hebben baat bij een cursus.
herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876