Activiteiten & Actueel

Excursies Groei & Bloei Arnhem e.o. 2018

 

Ook voor 2018 heeft de Excursiecommissie weer een divers programma samengesteld; we bieden een aantal excursies met eigen vervoer aan in combinatie met een [eerdere] lezing, een 1-daagse excursie per bus én 'pop-up' excursies, eveneens met eigen vervoer.

Mochten wij uw e-mailadres nog niet hebben, wilt u dat dan zo spoedig mogelijk doorsturen naar info(at)arnhem.groei.nl,  zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de (pop-up)excursies door middel van onze digitale nieuwsbrief.

 

Wij hopen ook dit jaar weer op een enthousiaste deelname!

 

N.B. Omdat de planning ver vooruit moet gebeuren en er altijd onverwachte dingen kunnen plaatsvinden, is het mogelijk dat er wijzigingen optreden. Check altijd de website van Groei & Bloei!

 

 

 

Opgave voor excursies:

- Bij voorkeur per mail aan kalnes(at)planet.nl

- Eventueel per post aan Marijke de Nes, Tramstraat 43, 6881 HB Velp

In beide gevallen duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapnummer vermelden en of er een partner / huisgenoot of introducé(e) mee gaat.

Daarnaast vermelden of u met eigen auto gaat en of u anderen wilt meenemen, en hoeveel personen u mee kunt nemen.

N.B. Als u bij een excursie (toch) besluit om op eigen gelegenheid te gaan, wilt u dat dan vooraf melden, omdat wij anders voor niets op u blijven wachten!

- Deelname gaat in volgorde van aanmelding.


- Voor de excursies met eigen vervoer dient de betaling voor de entreegelden contant (graag gepast) vóór het vertrek op het verzamelpunt bij de penningmeester plaats te vinden. Uiteraard kunt u het bedrag ook van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 36 INGB 0004 4691 32 t.n.v. 
Excursie commissie Arnhem e.o.  De reiskosten rekent u separaat af met de bestuurder  van de auto.

- Voor de eendaagse excursie per bus van 7 juli 2018 geldt: opgave vóór 12 juni 2018. U bent pas ingeschreven als de betaling op de rekening is bijgeschreven.

 

- Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor vertrek. Bij annulering in de voorlaatste week is men 50% van de reissom verschuldigd. Bij annulering in de laatste week is geen restitutie meer mogelijk. Men mag te allen tijde voor een vervanger zorgen.

- Overboeking van het verschuldigde bedrag dient te geschieden op rekeningnummer NL 36 INGB 0004 4691 32 t.n.v. Excursie commissie Arnhem e.o.

 

Excursiecommissie:

Margreet Kwik, Marijke de Nes, Ruud Kalse en Ans Hafkamp 

meer
17
Nov
herfstbladeren
16
Nov
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876