Ja! Ik word lid en profiteer van deze mooie zomeraanbieding.

Ik word lid van Groei & Bloei en ontvang de speciale actiekorting op mijn lidmaatschap van 2021 (tot en met 31 december 2021, daarna wordt het lidmaatschap stilzwijgend per kalenderjaar verlengd). Mijn welkomstcadeau is het meest recente nummer en een fraaie Metallo snoeizaag met handige holster (adviesprijs € 43,80).
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag ik in 2020 geen lid zijn geweest.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.

Als je lid wordt via de afdeling Arnhem e.o. krijg je naast korting op je lidmaatschap ook nog het welkomstcadeau! Je krijgt dus dubbel voordeel!

Stuur een mail naar elvdakker(at)gmail.com dan ontvangt u het aanmeldingsformulier