Zaterdagochtend 22 augustus 2020 - Workshop ‘Tuinornament’

o.l.v. Clementine Leijdekkers

In uw tuin staan bloemen, struiken en misschien bomen. Om die tuin nog persoonlijker te maken kunt u onder deskundige leiding van Clementine Leijdekkers een tuinornament maken, bijvoorbeeld een vogel. Geen inspiratie? U krijgt hulp en er zijn voorbeelden aanwezig.

Er wordt gewerkt met grove of met fijne klei. Tussendoor staan de koffie en thee klaar.

Na vier uur hard werken laat u uw creatie achter. Deze wordt gebakken en zodra het klaar is krijgt u bericht.

Datum: zaterdagochtend 22 augustus 2020
Tijd: 09.00 – 13.00 uur, inloop vanaf 08.45 uur
Locatie: Achterstraat 14, 6846 AB Arnhem
Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop
Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 15,00, niet-leden € 20,00
Betalen: pas ná bevestiging van plaatsing aan: KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 00010198 54 o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

N.B. Deze workshop is volgeboekt. Door de coronamaatregelen kunnen we pas in de loop van augustus laten weten of de workshop door kan gaan.
De deelnemers ontvangen daarover een bericht.