Arnhem

Zaterdag 9 april 2022 - ‘Werken in de Steile Tuin’

o.l.v. Rudi Gies van de gemeente Arnhem

U kunt nog deelnemen! Geef u nu op!

Elk jaar organiseert Groei & Bloei Arnhem e.o. in samenwerking met de gemeente Arnhem een dag waarop vrijwilligers werken aan het onderhoud van de Steile Tuin in Park Sonsbeek. Het gaat dan om een soort grote voorjaarsbeurt: planten vermeerderen en terugplaatsen, nieuwe planten inplanten, onkruid weghalen etc. Vele handen maken licht werk; dus daarom doen wij een beroep op iedereen met een ‘groen’ hart en op u als lid van Groei & Bloei.

De dag begint om 10.00 uur en na een kop koffie of thee legt Rudi uit hoe u vaste planten kunt opnemen, vermeerderen en weer terug kunt planten. Hierdoor blijven planten langer leven en worden het er steeds meer. De planten die na het vermeerderen overblijven, worden na afloop verdeeld onder de deelnemers.

Om 10.30 uur starten we met de werkzaamheden. Ieder werkt naar eigen vermogen; er is licht en zwaar werk. U kunt ook een deel van de dag komen. Er is voor iedereen voldoende koffie, thee, sap en water. Tussen de middag is er een lunch, u kunt zich hiervoor opgeven.

 

Graag meenemen: snoeischaar, spade, handschep, tuinmes, emmer, werkhandschoenen en plastic zakken als u planten mee wilt nemen.

Datum: zaterdag 9 april 2022 

Tijd: 10.00 / 10.30 – 15.00 uur *)

Locatie:  Steile Tuin van Park Sonsbeek, Arnhem

Opgeven: steiletuinarnhem@hotmail.com o.v.v. uw naam en wel/geen lunch

Prijs:  deelname is gratis

*) De uitleg start om 10.00 uur, wie de uitleg niet meer nodig heeft kan om 10.30 uur komen.