Woensdagavond 11 en 25 maart 2020: Workshop ‘Bloemschikken’

o.l.v. de docenten van Aeres MBO Velp

Vanaf de basis een mooi, goed houdbaar bloemwerk creëren klinkt lastig, maar met de juiste technieken en basiskennis hoeft dat niet zo te zijn. In deze praktische cursus die gegeven wordt door docenten van Aeres MBO in Velp, leert u tijdens de eerste les de basistechnieken en vaardigheden voor het op draad zetten van plantaardige materialen. We oefenen meerdere keren met diverse draadtechnieken en ontwikkelen met de opgedane kennis en kunde een prachtige corsage. In de tweede les krijgt u uitleg over het schikken van een boeket en zullen de basisvaardigheden voor het creëren van een hand gebonden boeket aan bod komen. Tevens oefenen we met de korenschoof-techniek. Voordeel van deze techniek is dat de bloemstelen minder beschadigen en de bloemen mooi in de vaas vallen. U gaat naar huis met een prachtig boeket.

Datum: woensdagavond 11 en woensdagavond 25 maart

Tijd: 19.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur

Locatie: Aeres MBO Velp, Pinkenbergseweg 5f, Velp

Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 60,00, niet-leden € 75,00

Betalen: pas ná bevestiging van plaatsing aan: KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 00010198 54 o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop

N.B. Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen!