Zaterdagochtend 19 maart 2022 - Workshop ‘Bloemenherinnering met persbloemen’

o.l.v. Ingrid Peters

Maak een mooie bloemenherinnering met persbloemen.
Kent u dat? U wilt mooie bloemen wat langer bewaren. Maar hoe? In deze workshop leert u op welke manier u bloemen mooi kunt drogen, zodat de kleur en de vorm van de bloemen zoveel mogelijk bewaard blijven. U gaat zelf aan de slag met persbloemen (gedroogde bloemen), die Ingrid meebrengt, om een mooie creatie van de bloemen op een kaart of een schilderijtje te maken.
Na deze workshop weet u: welke bloemen u beter niét en beter wél kunt gebruiken om te persen en heeft u geleerd hoe u bloemen het beste kunt persen. U heeft ook geoefend met het verwerken van geperste bloemen. U gaat met een mooie bloemenherinnering naar huis.

Datum: zaterdagochtend 19 maart 2022
Tijd: 10.30 – 12.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur
Locatie: Kas-atelier van de familie Neijenhuis, Heerenland 3 in Huissen
Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop