Zaterdagochtend 12 februari 2022 - Workshop ‘Onderhoud tuingereedschap’

o.l.v. Tinka Chabot, Hovenier S-kwadraat

Ontdek hoe u uw tuingereedschap een langer leven kan geven.
Heerlijk toch! Een scherpe en schone snoeischaar om er weer in de tuin mee aan de slag te kunnen. In kleine groepjes legt Tinka Chabot u uit hoe het onderhoud van tuingereedschap in het algemeen kan worden gedaan. Hierna gaat u zelf aan de slag met uw meegebrachte snoeischaar. Heeft u nog tijd dan kan de takkenschaar, snoeizaag of heggenschaar ook nog onder handen genomen worden. U kunt dus meerdere tuingereedschappen meenemen. Graag bij uw opgave melden welk tuingereedschap u naast de snoeischaar meeneemt en van welk merk het is. Tinka kan zich dan beter voorbereiden. Elk gereedschap/merk heeft zo zijn eigen onderhoudsmethode.
U leert het gereedschap demonteren, schoonmaken, aanscherpen, invetten en weer in elkaar zetten. Daarna kunt u fluitend in de tuin aan de slag!

Datum: zaterdagochtend 12 februari
Tijd: groepje één: 10.00 – 13.00 uur, groepje twee: 14.00 – 17.00 uur.
Locatie: Atelier van Tinka, Jansbuitensingel 17-1 in Arnhem
Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop. Geef ook uw voorkeurstijd door; 10.00 of 14.00 uur (Bij een lage opkomst wordt 10.00 uur aangehouden)
Prijs: leden Groei & Bloei Arnhem e.o. € 10,00, niet-leden € 15,00
Betalen: pas ná bevestiging van plaatsing aan: KMTP afd. Arnhem e.o. NL66 INGB 0001 0198 54 o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop