Maandagavond 2 en 9 november 2020 - Workshop ‘Onderhoudsarme beplanting in een veranderend klimaat’

o.l.v. Els de Weijer van Hortus Magnificus

U leert in deze workshop welke planten geschikt zijn voor uw tuin rekening houdend met het opwarmende klimaat. In drogere periodes hoeft u dan minder te sproeien en het onderhoud kost minder tijd. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar de combinatie van kleuren en vormen. De beplanting moet niet alleen onderhoudsarm maar ook een lust voor het oog zijn. De eerste avond worden allerlei planten, grassen en mooie combinaties besproken. De tweede avond gaat u met het geleerde aan de slag.

Datum: maandagavond 2 en maandagavond 9 november 2020
Tijd: 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Locatie: Julianaweg 27, 6862 ZN Oosterbeek
Opgeven: diny.broer@icloud.com o.v.v. uw naam, lidnummer en datum workshop