Pop-up Excursie juli 2020 - Middagexcursie naar de Tuin van Jelle Grintjes in Tolkamer

De showtuin van tuinontwerper Jelle Grintjes is 1400 m2 groot en samengesteld uit 8.000 vaste planten en ruim 35.000 bloembollen. De inmenging van een aantal wilde bloemen tussen de vaste planten geeft deze tuin een bijzonder natuurlijke uitstraling. Hierdoor past deze heel goed in het omliggende landschap. Het hoogtepunt van de tuin ligt rond juli - augustus.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem - Tijdstip en datum worden nader bekend gemaakt via de mail en de Nieuwsbrief

Kosten: Reiskosten - € 3,75 per persoon / Entree - leden € 5,00 p.p. / Niet-leden  € 10,00 p.p.

Door de coronamaatregelen hebben we moeten besluiten om deze excursie te annuleren.
Jelle Grintjes heeft ons laten weten dat deze tuin wel op eigen gelegenheid bezocht kan worden.

Voor meer informatie kunt u klikken op de site van de showtuin.