Donderdagmiddag 21 juli 2022 - Middagexcursie naar de Tuin van Jelle Grintjes in Herwen

Tuinontwerper Jelle Grintjes is in 2021 verhuisd naar Herwen waar hij opnieuw een tuin heeft ingericht naar het ontwerp van zijn voormalige showtuin in Tolkamer.  In 1995 is hij met zijn opleiding aan de middelbare tuinbouwschool gestart. Hier bleek al snel dat hij een duidelijke voorliefde voor vaste planten heeft. Ook in zijn nieuwe tuin in Herwen ligt de nadruk op vaste beplanting, combinaties en de duurzaamheid van de beplanting. Dan gaat het niet alleen om de bloeiwijze van de planten, maar ook om de vormgeving.

Graag laten we ons verrassen door de natuurlijke uitstraling van het ontwerp.

Verzamelen: Shell-station Bakenbergseweg Arnhem – Tijdstip 13.30 uur

Kosten: Reiskosten – nader te bepalen / Entree leden € 5,00 p.p. / Niet-leden  € 10,00 p.p.